sâmbătă, 26 martie 2022

PATRIA MEA! IUBITA MEA! ... UNDE AI AJUNS? - Carbonia, 22 martie 2022 .

Patria Mea! Iubita Mea! ... ...unde ai ajuns? Mizeria ta este mare, niciodată nu vei mai avea frumusețe și onoare.

Iubiții Mei copii, în curând Îmi veți vedea Fața și acolo Mă veți recunoaște și Mă veți numi Tată, Îmi veți da inima voastră și Mă veți onora.

DUMNEZEU TATĂL CHEAMĂ ACEASTĂ OMENIRE LA CONVERTIRE ÎNAINTE CA FURTUNA SĂ SE RIDICE ȘI ÎNTUNERICUL SĂ CADĂ ASUPRA ÎNTREGULUI PĂMÂNT.

Planetele se mișcă! A sosit timpul pentru manifestarea Mea, acum veți vedea semne în cer și pe pământ și veți vedea cum se schimbă vremea, veți vedea cum se răscolesc stelele și veți vedea cum Pământul tremură ca niciodată.

Copiii Mei, pregătiți adăposturile Mele, organizați-vă în grupuri de rugăciune, uniți într-o singură inimă, un singur suflet, chiar dacă fizic sunteți departe, dar uniți în iubire.

Aurora Boreală se arată lumii în frumusețea ei orbitoare. Se vor auzi sunete noi, necunoscute omului. Cântecele îngerilor o vor însoți pe Maria Preasfânta în manifestarea ei în lume. O veți vedea pe Maria Preasfântă pe aripile iubirii și veți vedea Inima ei Imaculată în marele ei triumf. Ea își va însoți copiii, armata ei de pe Pământ, acei copii pregătiți de ea însăși pentru bătălia finală.

Uniți mâinile voastre cu ale mele, copiii Mei binecuvântați, și împreună cu mine implorați mila lui Dumnezeu!

Anunțaţi revenirea lui Iisus pe Pământ! Aclamați-i gloria!

Semnele sunt cele anunțate: odată cu echinocțiul de primăvară, Dumnezeu își manifestă puterea prin semne și minuni. Fie ca inimile adormite să se trezească, fie ca ele să se aprindă în Iubire, ... Iată un pasaj din Sfânta Scriptură: ... ... semne și minuni în cer și pe pământ!

... TREZIȚI-VĂ, O, OAMENILOR, RECUNOAȘTEȚI-L PE SINGURUL DUMNEZEU ADEVĂRAT!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7124590937582981&set=a.242597375782406

2 comentarii: