duminică, 6 martie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX JOI, 3 MARTIE 2022 – Atacuri pe mai multe fronturi

"Copiii Mei, dușmanul vostru a emis numeroase misiuni de frustrare împotriva voastră, urmate de descurajare. Dorința lui este să vă ucidă voința de a avea părtășie cu frații și surorile voastre și să vă descurajeze mărturia despre Mine.

Eu v-am dat puterea Numelui Meu și a Sângelui Meu pentru a prelua autoritatea asupra atacurilor dușmanului vostru. Doresc ca voi să fiți victorioși în acest fel. Nu-l lăsați să vă oprească".

NOTĂ: Pentru a anula atacul al dușmanului, puteți rosti această rugăciune CU VOCE TARE (nu o faceți în tăcere, ci cu voce tare și cu multă îndrăzneală!):

Rugăciune de război pentru a anula atacurile de frustrare și descurajare

În Numele puternic al lui Isus Hristos, Regele meu, anulez orice însărcinare și atac de frustrare și descurajare care au fost trimise împotriva mea. Le zdrobesc până la nimic sub picioarele mele chiar acum și arunc praful în focurile iadului. Eu înlănțuiesc toți demonii repartizați sub acestea și îi arunc în cea mai adâncă și întunecată groapă din iad și vă poruncesc vouă, demonilor, să RĂMÂNEȚI acolo și să așteptați judecata Dumnezeului Celui Preaînalt, în Numele lui Isus! Luați-vă mizeria și semințele cu voi! Vă este interzis să vă mai întoarceți vreodată la mine pentru toată eternitatea! Plecați ACUM în Numele lui Isus!!!

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2204836582990932/

Un comentariu: