joi, 3 martie 2022

VREMEA MARILOR SUFERINȚE ESTE TERIBIL DE GREA PENTRU ACEASTĂ OMENIRE NECREDINCIOASĂ! - Carbonia, 24.02.2022, ora 15:58

Voi sosi cu coroana de Rege al Regilor pe cap.

Așteptați-Mă cu o iubire sinceră și o dorință arzătoare pentru Mine. Eu sunt Dumnezeul vostru Iubire, Mântuitorul vostru, nu voi permite ca satana să vă fure de la Mine.

Iubiții Mei, Dumnezeul vostru Creator este Cel care încă vă vorbește și vă invită să Îl urmați.

Nebunia lui Lucifer este mare, răzbunarea lui feroce, dar nimic nu va putea împotriva Celui care Este! Înarmați-vă cu iubirea Mea, o, oameni, postiți de lucrurile lumii, RUGAȚI-VĂ SFÂNTUL ROZARIU CU SFÂNTA FECIOARĂ MARIA ȘI, ÎN ACEST TIMP ÎN CARE NU ESTE POSIBIL SĂ-L PRIMIȚI PE ISUS DIN SFÂNTA EUHARISTIE, FACEȚI COMUNIUNE SPIRITUALĂ.

Copiii Mei, vremea marilor suferințe este teribil de grea pentru această omenire necredincioasă, lipsită de bun simț, departe de Cel care este singurul și adevăratul Dumnezeu!

Omul a întors spatele Creatorului său, a ales să meargă braț la braț cu Lucifer, ... nu răspunde chemărilor Mele la mântuire, aleargă după luminile false ale diavolului, "convins" că totul va reveni curând la normal.

Puterea lui Lucifer este mare, o, oameni, păziți-vă de înșelăciunile lui, ... în curând veți ajunge la adevăr, ... ochii voștri Îl vor vedea pe Cel pe care L-ați negat.

Deschideți-vă inimile lui Isus Cristos, cereți iertare pentru păcatele voastre, ... convertiți-vă, o, oameni, timpul care v-a fost alocat s-a terminat, nu veți mai avea timp. Strigătul Meu este de mântuire, o, oameni, nu fiți surzi, priviți în jurul vostru, nu mai este nimic bun. Răul furtunos pune stăpânire pe această Omenire, războiul este în desfășurare, popoarele se vor lupta între ele pentru o mizerabilă bucată de argint! Ah ce infamie copiii Mei! Vă pierdeți viețile și nu le veți putea recâștiga niciodată pentru că îl negați pe Autorul vieții! Urmați moartea, o, oameni; ce bucurie veți avea?

Convertiți-vă, copiii Mei, convertiți-vă acum, înainte ca tunetul să se manifeste. Moartea vă acaparează sufletul, nu mai permiteți acest dezastru, copiii Mei, întoarceți-vă la Dumnezeul vostru Creator, alegeți să trăiți în fericire veșnică și să nu muriți!

Inima Mea de Tată plânge, inima Mamei voastre cerești plânge... încetați să mai urmăriți moartea și întoarceți-vă la Viață.

PREASFÂNTA FECIOARĂ ESTE ÎN DRUM SPRE CASELE VOASTRE; DAȚI-I MÂNGÂIERE. EA VINE SĂ VĂ AJUTE, PERMITEȚI-I SĂ VĂ AJUTE.

Iată, cerul este pe cale să se întunece, viața voastră se va sfârși pentru totdeauna DACĂ nu veți avea curajul să-i spuneți STOP lui satana.

Înainte, copiii Mei, încă vă cer, pentru iubirea pe care o am pentru voi, "convertirea"; nu mai este timp pentru lucrurile acestei lumi; totul s-a terminat!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7020288134679929&set=a.242597375782406

Un comentariu: