miercuri, 23 martie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, SÂMBĂTĂ, 19 MARTIE 2022

REPOSTARE: Multă răutate, 6 ianuarie 2021

    "Copiii Mei, v-am spus că ceea ce trăiți acum este o repetiție generală pentru ceea ce va urma. Ați reflectat semnificația cuvintelor Mele pentru voi?

   Ceea ce urmează este mult mai puternic și mai răspândit, mult mai mortal decât cu ceea ce vă confruntați acum. Răul va fi în centrul a ceea ce urmează, iar puterea este scopul său.

   O altă molimă este pe cale să fie eliberată și va lua viețile a sute de mii de oameni. Vi se va părea că moartea nu se va opri niciodată. Există multă răutate în poziţiile înalte în multe națiuni acum și ei caută să obțină un control total pentru a vă putea conduce fiecare mișcare.

   Pe măsură ce acest timp avansează, mișcările voastre vor fi mult mai restricționate decât sunt acum, iar cei aflați la putere vor încerca să restricționeze chiar și cu cine și cum puteți comunica. Intenția lor este ca aceste restricții să rămână în vigoare mult timp după ce noua molimă își va fi făcut distrugerea. Ei vor fi imuni la această molimă, așa cum au fost creatorii ei. Ea a fost creată pentru un astfel de moment ca acesta.

   Cunoașteți, copiii Mei, timpul în care trăiți. Acesta este doar începutul greutăților pentru poporul Meu, pentru că acestea vor crește cu fiecare an care trece. Ați mai văzut poporul Meu persecutat înainte, dar de data aceasta va fi mai rău. Mult mai rău.

   Pregătirea voastră pentru acest lucru este Cuvântul Meu sfânt. Fiți în Cuvântul Meu zilnic. Înscrieți-l în memorie pentru atunci când cei răi vor adopta legi împotriva lui. Cunoașteți-l în adâncul sufletelor voastre, pentru că aceasta va fi toată diferența pentru voi în acel timp."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2216935358447721/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu