marți, 15 martie 2022

Mesajul Sfântului Arhanghel Mihail către Shelley Anna, Statele Unite ale Americii, în data de 4 februarie 2022.

Shelley: În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Poporul lui Dumnezeu, acum este momentul să invocăm Milostivirea Divină a Domnului și Mântuitorului nostru prin recitarea Coroniţei Sale.

Popor al lui Dumnezeu, lupta din ceruri se intensifică treptat, pe măsură ce se impun restricții în fiecare țară, ceea ce va duce încet la o stare de asediu care va fi impusă în cele din urmă în timpul războaielor.

Corupția din inimile oamenilor s-a intensificat foarte mult, deoarece răutăţile iadului nu mai sunt ascunse şi se păcătuieşte în mod deschis.

Ciumele continuă să sufere mutaţii puțin câte puțin din cauza științei folosite greșit, încet va veni și una mai mortală și atunci veți ști că ați intrat în epoca marilor răsturnări de situație din lume.

Pecetea protecției Tatălui Meu a fost pusă în jurul tuturor copiilor Săi credincioși, pentru ca voi să găsiți Lumina care va străluci în voi odată ce întunericul va acoperi complet peste întreaga lume. Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos nu le-a dat un duh de frică, de aceea trebuie să fie curajoși în aceste vremuri, să se menţină  curajoși, cu armura lui Dumnezeu și cu armele voastre spirituale.

Popor al lui Dumnezeu, sfârșitul este foarte aproape și mulți nu sunteţi pregătiți nici fizic, nici spiritual. Continuaţi să trăiţi ca și cum lumea va continua în același mod pentru mult timp. Trebuie să invocați Milostivirea Divină a Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos prin recitarea Coroniţei Milostivirii Divine.

Răspundeți la chemarea Fecioarei Maria păstrând mereu cu voi Sfântul Rozariu, care este Lumina rugăciunii neîncetate care va ține mereu întunericul departe de viețile voastre.

Fie ca inimile voastre să fie luminate de Pacea purificatoare a Milostivirii Divine a Domnului nostru.

Urmăriți cu mare atenție evenimentele care au loc în întreaga lume, deja auziți de războaie și zvonuri de războaie, în curând veți vedea națiunea lui Israel ridicându-se împotriva tuturor dușmanilor ei.

În curând veți vedea vulturul căzând, în curând un mare dragon va mătura lumea, apoi va fi plânsul și scrâșnirea dinților în toată lumea.

Eu sunt gata, împreună cu mulțimi de îngeri, să vă apăr de răutatea și de capcanele diavolului, ale cărui zile sunt deja puține la număr.

Așa spune apărătorul vostru vigilent, Sfântul Arhanghel Mihail.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5442818439084169&set=a.347084868657577

Un comentariu: