sâmbătă, 5 martie 2022

" VOI CREDEȚI CĂ RĂZBOIUL NU VĂ APARȚINE PENTRU CĂ NU ESTE ACASĂ LA VOI, DAR DIN PĂCATE NU VA FI AȘA..." - Trevignano Romano, 3 martie 2022

Iubiți copii, vă mulțumesc pentru că ați răspuns la chemarea mea în inimile voastre și pentru că v-ați plecat genunchii în rugăciune.

Copiii mei, în ciuda a tot ceea ce vedeți în jurul vostru, de multe ori nu vă dați seama și credeți că războiul nu vă aparține, pentru că nu este acasă la voi, dar din păcate nu este așa; acesta este motivul pentru care vă invit continuu la convertire.

Copiii mei, vă rog, acceptați toate mesajele mele cu iubire. Vă voi îndruma ca să nu vă rătăciți, dar în loc să vă apropiați de Dumnezeu, voi vă îndepărtați.

Copiii mei, drumul pe care l-ați luat nu este corect, vor mai veni și altele, dar voi continuați să vă trăiți viața voastră mică fără să vă gândiți că în jurul vostru diavolul distruge totul și nu aveți grijă de sufletele voastre.

Credeți că despre asta este vorba în viață? Nu credeţi că există damnare veșnică  şi vă lăsaţi conduşi de diavol? Copiii mei, rugați-vă pentru Orientul Mijlociu, Avertismentul este aici.

Fiți pregătiți, copii, vă implor. Nu ratați spovedania și Euharistia, pentru că trebuie să compensați pentru atunci când nu le veți mai avea.

Dați-mi mâinile voastre și vă voi conduce acolo unde există bucurie și iubire pură. Vă las pacea și să o duceți în familiile voastre.

Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin

[Sfânta Fecioară spune că va revărsa haruri și asupra celor prezenți, în special asupra unei tinere care are o tumoare; unii dintre voi s-au rugat pentru această intenție astăzi].

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7042357819139627&set=a.242597375782406

Un comentariu: