duminică, 27 martie 2022

"AVEȚI CEA MAI PUTERNICĂ ARMĂ, RUGĂCIUNEA SFÂNTULUI ROZARIU, RUGAȚI-VĂ" - Trevignano Romano, 24 martie 2022

Dragă fiică, îți mulțumesc că ai ascultat chemarea mea în inima ta.

Oamenii încă nu înțeleg motivul venirii mele; eu vreau să salvez această omenire, și le spun: nu vă mai stârniți curiozitatea citindu-mi mesajele, ci trăiți-le.

Îmi văd copiii rătăcindu-se și aș vrea să le arăt calea. Am venit ca o Mamă iubitoare pentru a arăta lumina în mijlocul întunericului.

Cu rugăciunile voastre și cu credință adevărată puteți evita cel de-al treilea război mondial, dar totuși sunteți închiși în carapacea voastră și nu vedeți dincolo, vin dezastrele, dar nu abandonați sacramentele. 

În ciuda lacrimilor mele, inimile voastre sunt dure și nu lăsați lumina să intre, vă cer ca Credința voastră să nu fie doar cuvinte, ci și fapte, aveți cea mai puternică armă, rugăciunea Sfântului Rozariu, rugați-vă.

Cu timpul, credința creștină nu va mai fi mărturisită și veți fi nevoiți să vă ascundeți, fiți pregătiți și pentru asta, comunismul avansează cu viteză.

Toate acestea se vor întâmpla și vor fi pedeapsa pentru ereziile, blasfemiile și sacrilegiile care au fost săvârșite până acum.

Acum, fiica mea, te las cu binecuvântarea mea maternă, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7135362073172534&set=a.242597375782406

Un comentariu: