vineri, 18 martie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE JULIE - ORA ESTE MULT, MULT MAI TÂRZIE DECÂT CREDEŢI VOI

Mesaj primit în data de 9 martie 2022

"Copiii Mei, Eu sunt aici, sunt mereu aici cu voi, nu mergeți singuri pe acest drum, deoarece Eu lucrez mereu acum din interiorul inimii voastre. Cuvintele pe care le rostiți sunt cuvintele Mele, pentru că Eu le-am pus acolo, pentru că Noi suntem în armonie ca o singură inimă. Voi spuneți adevărul, pentru că este adevărul Meu care a fost pus în inima voastră atunci când vă rugați. Prin urmare, cuvintele pe care le rostiți sunt împlinite, pentru că rugăciunile voastre sunt dorințele Mele pentru voi. Pe măsură ce rostiți cuvintele în rugăciune ca adevăruri ale Mele pentru voi, ridicați frecvența în mediul din jurul vostru, cu un efect profund. În acest fel, tot ceea ce vă înconjoară se schimbă,punând în siguranţă locul așa cum este în Împărăția Mea. Niciun cuvânt al Meu nu va rămâne neîmplinit, așa cum Eu am avut calea pe pământ. Când vă pun pe inimă o situație sau o persoană, rugați-vă imediat și fără ezitare.

Ora este mult, mult mai târzie decât ceea ce înțeleg cei mai mulți. Totul este pe cale să se schimbe dramatic. Nimic nu poate anula ceea ce Eu am pus deja în mișcare. Așa cum v-am spus de multe ori în trecut, schimb vremurile și timpurile și numai cei care umblă cu Mine în Duh și aud vocea adevărată a Păstorului, vor avea revelația pe care v-o dau, că acum este timpul despre care s-a vorbit, timpul sfârșitului. Cu multele, multele schimbări care sunt aici, cei mai mulți vor realiza doar confuzie și suferință prin experiențele lor. Dar, pe măsură ce Îmi voi transforma rămășița, voi face lucruri mărețe în și prin voi și lumea va ști că Eu sunt Creatorul, iar voi veți cunoaște doar pacea Mea perfectă.

Portalurile au fost deschise pentru ca mulţi diavoli să fie eliberaţi în trecut, dar acum, chiar înainte ca Eu să Mă manifest, întunericul va deveni foarte intens. Trebuie să fie astfel încât totul să fie expus, deoarece măsor inimile și motivaţiile. Continuați să fiți foarte circumspecți în toate lucrurile, în ceea ce privește locurile în care călătoriți, ceea ce spuneți și, mai ales, cei cu care vă angajați. Cei care nu M-au ascultat și ale căror inimi sunt împietrite nu vor înțelege lucrurile din Împărăția Mea, dar voi, care v-ați predat pe deplin și umblați în ascultare, aveți îndrumarea  Mea deplină, revelația și înțelepciunea de la Tron. Pentru că Eu lucrez în interiorul inimii voastre și Noi suntem Una, întrebați-Mă și Eu vă voi răspunde. Acum lucrați în deplină armonie cu Mine.

Sunteți ambasadorii Mei, iar Eu îi voi trimite acum pe regii Mei și pe preoții Mei afară, și nimic din ceea ce este trimis împotriva voastră nu va împiedica misiunile și scopurile pe care le am pentru voi. Mantia pe care v-am așezat-o peste voi poartă cu ea multă responsabilitate și răspundere, iar voi umblați acum cu umilință, dar și cu multă putere și autoritate.

Multe lucruri vin împotriva celor pe care i-am adus în armata Mea, primele roade, dar să știți că sunteți înconjurați din toate părțile de protecția Mea și nimic nu vă va opri sau vă va face rău în îndeplinirea a ceea ce mi-am propus pentru voi. Ascultați cu mare atenție acum, căci vă dau instrucțiuni directe. Chiar și acum îngerii Mei stau înarmați și gata să acționeze la comanda Mea de a se angaja cu voi. Veți face miracole și multe vieți vor fi schimbate. Amintiți-vă că toți cei pe care îi trimit la voi Mă vor vedea!

Nu a existat niciodată în trecut un timp ca acesta și nu va mai exista niciodată un timp ca acesta iar! Bucurați-vă, ploaia târzie este aici!

YAHUSHUA"

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2211997888941468/

2 comentarii: