miercuri, 30 martie 2022

SUNTEŢI ÎN ULTIMA ETAPĂ, ÎN CURÂND VEŢI AUZI SUNETELE MORȚII: VREŢI SĂ CĂDEŢI ÎN IAD? - Carbonia, 28.03.2022, ora 21:22 p.m.

Preasfânta Treime, în Persoana Tatălui, a Fiului și a Sfântului Duh, îmbrățișată într-o singură iubire faţă de Preasfânta Maria, cheamă pe toți oamenii la pocăință urgentă, pentru a se întoarce la singurul și adevăratul Dumnezeu Creator.

ZIUA SE APROPIE! ...

TRĂDĂTORII NU VOR SCĂPA DE PEDEAPSA LUI DUMNEZEU!

Cerul va tuna și tot Pământul se va cutremura, ... fulgerele vor cădea pe Pământ! Tunetele puternice vor zgudui inimile celor îndepărtaţi de Dumnezeu.

Unde vă duceți, oamenilor, unde?

Drumul pe care îl urmați este cel care vă duce direct în iad! Treziți-vă, copiii Mei, Tatăl vostru este cel care vă cheamă înapoi la Sine, ... Avertismentul este acum în fața voastră, nu vă lăsați prinși în plasa dușmanului care speră să vă ducă cu el în iad!

Sunteți în blestemul lui Lucifer, bătălia teribilă este pe cale să se dezlănțuie, lupta va fi crâncenă! Răul v-a prins în mrejele sale, i-ați devenit sclavi, sunteți marionetele lui!

Adevăr vă spun: Convertiți-vă înainte de a fi prea târziu, chemați-Mă în ajutor, recunoașteți-Mă ca Dumnezeu al vostru și voi interveni pentru a vă smulge din ghearele Satanei.

Sunteți în ultima etapă, în curând veți auzi sunetele morții: vreți să cădeți în Iad?

Căiți-vă acum, timpul se scurge, totul este împlinit!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7154952091213532&set=a.242597375782406

Un comentariu: