marți, 29 martie 2022

ILUMINAREA CONȘTIINȚELOR, PREGĂTIȚI-VĂ INIMILE, 19 martie 2022

IISUS HRISTOS, DOMNUL ȘI MÂNTUITORUL NOSTRU ELOHIM, SPUNE:

"Cuvintele Mele de avertizare sunt ca un tunet, vă avertizează de furtuna care se apropie și care este deja asupra voastră. PREGĂTIȚI-VĂ INIMILE PENTRU MINIJUDECATA MEA. În timpul de linişte, inimile vor fi pregătite pentru Întoarcerea Mea. Mânia lui Dumnezeu Tatăl se va revărsa asupra celor răi și neconvertiţi care se vor prosterna și se vor închina fiarei. Întunericul va acoperi apoi Pământul timp de trei zile, apoi morții vor învia și toți cei care vor rămâne, vor fi luați pentru a Mă întâlni în văzduh și vor fi cu Mine pentru totdeauna.

Iubiților, vă voi întări să rezistați până la sfârșit. Mulțimi de îngeri vă înconjoară și creează o scut de apărare pe care întunericul nu îl poate străpunge. FIȚI CONȘTIENȚI DE ÎNGERII VOȘTRI PĂZITORI CARE VĂ VOR CONDUCE ÎN SIGURANȚĂ. Nu v-am abandonat, sunt mereu cu voi, adoraţi-Mă, închinaţi-vă. PRIMIȚI-MĂ ÎN SFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE CÂT MAI DES. Primiţi puterea Mea de a îndura amărăciunea acestor zile de necaz care sunt peste voi și să știți că vă iubesc și nu v-am părăsit. Așa vorbește Domnul.

ÎN TIMP CE PENELE ARIPILOR MELE MĂ ACOPERĂ CU UMBRA LOR, ÎL AUD PE SFÂNTUL MIHAIL ARHANGHELUL SPUNÂND:

"În calitate de Prinț al oștilor cerești, vă ofer binecuvântările Credinței, Speranței, Iubirii și Protecției, în timp ce vă încredeți în puterea Domnului și Mântuitorului nostru de a rezista până la sfârșit. Ca popor al lui Dumnezeu, nu trebuie să mergeți la luptă cu o armură incompletă, ci trebuie să vă îmbrăcați cu toată armura lui Dumnezeu pentru a îndura această perioadă de încercare cu care vă confruntați acum.

PERSECUTORII AU IEŞIT ÎMPOTRIVA RĂMĂŞIŢEI CREDINCIOASE, în timp ce războiul începe să invadeze toate națiunile lumii. Anticristul influențează liderii lumii, corupându-le gândurile cu un întuneric care îi prefigurează intențiile. O nouă religie va fi introdusă în curând, când Anticristul își va începe domnia într-o Nouă Ordine Mondială. Urâciunea pustiirii va fi în curând în locul sfânt, proclamându-se Dumnezeu.

CERUL ȘI PĂMÂNTUL SE VOR CUTREMURA, în timp ce se apropie Avertismentul Domnului și Mântuitorului nostru: o mică judecată care va veni asupra întregii omeniri. Semnul Domnului nostru va fi arătat în ceruri pentru ca toți să-l vadă. La porunca lui Dumnezeu, planetele se vor alinia, pentru că ciocnindu-se, ele vor înroși cerul. Resturile vor pătrunde în atmosfera Pământului sub forma unei ploi de foc atunci când o a noua planetă va intra în sistemul solar. Pregătiți-vă inimile pentru întâlnirea cu Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos.

Poporul lui Dumnezeu, rugăciunile voastre să fie neîncetate pentru toți locuitorii lumii, care au intrat în întunericul necazului, unde omenirea va suferi și va pieri dacă nu se va pocăi și nu va chema numele lui Isus Hristos. Eu sunt gata, împreună cu mulțimi de îngeri, să vă apăr de răutatea și de capcanele diavolului, ale cărui zile sunt numărate.

Așa spune apărătorul vostru vigilent."

https://www.facebook.com/photo?fbid=7143976822311059&set=a.242597375782406

Un comentariu: