miercuri, 2 martie 2022

"IATĂ ZIUA DOMNULUI! MARCAȚI-VĂ CASELE CU ULEI EXORCIZAT ȘI RUGAȚI-VĂ" - Carbonia, 23.02.2022, ora 16:40

Copiii Mei, slăviți-L pe Dumnezeul vostru cu cântece de laudă, deschideți-i inimile voastre, strigați-i toată dragostea voastră. Doriţi cu ardoare să-L aveţi în inima voastră, doriţi să intraţi în Casa Lui pentru a sărbători.

Iată, totul este gata, Sfânta Fecioară va intra acum în casele voastre, vă va lua de mână, unul câte unul, și vă va conduce în acele locuri puse la dispoziție de Mine, în acele refugii dorite de Mine, unde voi da apoi darurile Duhului Sfânt prin Maria Preasfânta, Co-Răscumpărătoarea.

Ea va fi călăuza voastră în această bătălie, ea va împlini fiecare voință a lui Dumnezeu Tatăl, va fi o mare luptătoare, va fi puternică ca un leu, ... puterile ei sunt cele ale lui Dumnezeu! Dumnezeu a ales-o pentru a fi FEMEIA ÎMBRĂCATĂ ÎN SOARE, cea care îl va distruge pe Satana.

Acestea sunt ore decisive, copiii Mei, războiul începe acum, de aceea trebuie să intervin înainte, trebuie să pun totul în ordine, trebuie să îi pun pe copiii Mei în siguranță. Nu vă fie teamă, copiii Mei, MARCAȚI-VĂ CASELE CU ULEI EXORCIZAT ȘI RUGAŢI-VĂ, rugați-vă intens. În acest timp, oferiți toate jertfele voastre dorințelor lui Dumnezeu Tatăl pentru realizarea planului Său de salvare.

Poarta Cerului se deschide, Dumnezeu Tatăl și-a dat acordul pentru ca Fiul Său să vină pe Pământ pentru a-și manifesta Slava! Maria Preasfânta este alături de El. Sfântul Iosif, Sfântul Mihail Arhanghelul, toți îngerii și sfinții din Ceruri vor fi alături de voi pe Pământ pentru bătălia finală.

ACUM SUNTEŢI LA SFÂRȘITUL APOCALIPSEI, ARMAGHEDONUL EST PE CALE SĂ ÎNCEAPĂ, lupta va fi aprigă, dar Dumnezeu este cu voi! Maria Preasfânta vă va conduce la o victorie sigură, victorie pe care Dumnezeu a stabilit-o în ea și în Mica rămășiță care va fi alături de ea, credincioasă adevăratei doctrine în Hristos Isus. ... Legea lui Dumnezeu este una! ... nu mai sunt altele, copiii Mei!

BENEDICT XVI ESTE ACUM LA RĂSPUNSUL SĂU! EL SE VA MANIFESTA LUMII ȘI VA ANUNȚA VENIREA MEA! ... VA FI ÎNDEPĂRTAT DE LA ROMA.

Totul este iminent, fiți vigilenți, așteptați cu nerăbdare acel moment; când va fi înlăturat de la Roma, iadul se va dezlănțui pe Pământ! ... Îmi voi ridica copiii și îi voi aduce, așa cum v-am spus, în adăposturile Mele, vor fi înzestrați cu darurile Duhului Sfânt, vor fi puternici ca niște lei și o vor urma pe Maria, în acest plan suprem de mântuire.

Repet din nou, copiii Mei, nu vă temeți de nimic, veți fi în adăposturile Mele și veți fi vindecați în adăposturile Mele, vă voi marca pentru totdeauna în Mine.

Nu vă temeți de cei care vă declară moartea, ... nu vă temeți, Eu am învins moartea, voi sunteți cu Mine în Rai!

Abandonați-vă Mie. Sunt Eu, Cel ce sunt.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7017024281672981&set=a.242597375782406

Un comentariu: