miercuri, 9 martie 2022

AMERICA ÎȘI JOACĂ CĂRȚILE GREȘIT, PRĂBUȘIREA EI ESTE IMINENTĂ. RUSIA ÎȘI FORȚEAZĂ ASCENSIUNEA, STRÂNSOAREA EI NU SE VA ELIBERA, SETEA EI ESTE MARE, IMPERIUL EI VA CREȘTE PRIN SÂNGELE COPIILOR MEI. CHINA VA INVADA LUMEA CU TRUPELE SALE!!! Foametea va fi mare !!

Carbonia, 8 octombrie 2015, ora 09:42 – 10:10 

"Se apropie noii zori, copiii Mei, rezistați în credința în Mine.

În curând veți fi îmbrăcați în lauri, a venit ceasul victoriei glorioase împotriva fiarei.

Iubiți copii ai Dumnezeului vostru al Iubirii, refugiați-vă cu toții în Mine, asistați-Mă în această ultimă agonie, îmbrățișați-Mă la inima voastră, lăsați-Mă să vă aud iubirea, lăsați-Mă să simt bătăile inimii voastre care arde de iubire pentru Mine, cântați-Mi da-urile voastre credincioase pentru ca Eu să pot avea mângâiere de la voi.

Lupta urmează să-şi atingă apogeul, otrava satanei a intrat în inimile multor copii ai Mei, s-au lăsat luați de el, mușcătura lui a fost fatală.

AMERICA își joacă cărțile greșit, prăbușirea ei este iminentă.

RUSIA îşi forţează ascensiunea, stăpânirea ei nu va ceda, setea ei este mare, imperiul ei va crește prin sângele copiilor Mei.

Fiți în gardă, vântul suflă puternic dinspre Est, tancurile de război invadează deja pământurile, pentru cucerirea lor vor fi multe cadavre pe câmpurile de luptă.

CHINA va invada lumea cu trupele sale, obiectivul ei este de a deveni "marea Chină", singurul mare regat de pe Pământ.

Fiți atenți, copiii Mei, rugați-vă Tatălui vostru care este în ceruri ca El să intervină pentru a pune capăt acestui război fratricid, o abominație în ochii lui Dumnezeu!

Sărăcia și distrugerea vor traversa Pământul: foametea va fi mare pentru oameni!

Omul nu a ascultat de Legile Dumnezeului său al iubirii, s-a îmbrăcat în aur și tămâie, a vrut, cu liberul său arbitru și în marea sa mândrie, să uite de Dumnezeul său Creator, să urmeze lingușelile șarpelui blestemat, dar acum va fi plâns și scrâșnire de dinți.

În Iubirea Mea infinită, vin să-Mi vizitez poporul Meu cu trimisul care se va manifesta în curând sub înfățișarea sfântă a lui Petru. El va declara Sfânta Biserică a lui Dumnezeu, va veni trimis de sus și va lupta împotriva nelegiuirii; el va face ca Biserica sa să strălucească în lumina Domnului său Dumnezeu. El va arăta lumii puterea lui Dumnezeu, pentru ca oamenii să vadă și să se răzgândească, să aibă posibilitatea de a se mântui, de a se întoarce la Dumnezeul iubirii, de a-L sărbători pe Dumnezeul iubirii! Îi vor cere iertare cu o inimă sinceră!

Partea finală a istoriei în lupta dintre bine și rău este aceasta!

A sosit momentul în care Dumnezeul Iubirii Eterne îl va distruge pe Satana, alungându-l înapoi în iad. Satana va fi înlănțuit, iar aceste lanțuri vor fi pentru el Mâinile Sfinte ale lui Dumnezeu, din care nu se va mai putea elibera niciodată.

Dumnezeul cel Viu, Dumnezeul Creator, este Cel care este, nimeni nu este ca El, El este Dumnezeul Unic și Adevărat, El este și va fi pentru totdeauna !!!! Nimeni nu-i va putea lua vreodată locul.

Vă avertizez, copiii Mei, puneţi-vă în Mine, rămâneţi tari în Cuvântul Meu, nu acceptați altă lege decât a Mea, trăiți în sfințenie, creșteți în Mine, copiii Mei, pentru a fi demni de Mine.

Harurile care vor coborî în curând asupra aleșilor Mei vor fi un motiv de mare bucurie pentru toți oamenii, pentru că ei vor vedea și vor înțelege Puterea lui Dumnezeu și se vor converti la El, vor merge în direcția Lui pentru a fi în El.

Haideți, copiii Mei, slujitori credincioși și drepți, luptați cu armele Iubirii, rămâneți în rugăciune, spovediți-vă mai des, bucurați-vă de Sfântul Sacrament, vizitați-Mă la Sfântul Meu Altar unde vă aștept în fiecare zi pentru a vă face părtași ai Mei.

Este un timp de har pentru copiii Iubirii și un timp de bici pentru necredincioși.

Dumnezeu Tatăl și Fiul și Duhul Sfânt .

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2207784556029468/

Un comentariu: