marți, 8 martie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, VINERI, 4 MARTIE 2022 - Timpul celor reprobaţi

 "Copiii mei, de ani de zile mă rugați să îi salvez pe mulți dintre cei pe care îi cunoașteți și îi iubiți și care au continuat să facă răutăți în jurul vostru. V-am spus că vă voi răspunde.

În toți acești ani i-am chemat să se pocăiască, să se întoarcă de la răutatea lor, să Mă lase să îi vindec și să îi salvez, iar ei au ales în mod continuu păcatele lor în locul Meu. Ei au ales în mod continuu răutatea în locul a ceea ce este corect. Ei au ales căile dușmanului Meu, deși M-au cunoscut în inimile lor. Ei nu Mă onorează nici cu cuvintele lor, nici cu faptele lor și a venit timpul ca Eu să Mă ocup de ei.

Dacă durerea este prea mare, priviți în altă parte, pentru că trebuie să onorez Cuvântul Meu Sfânt în acest timp și toată Scriptura trebuie să se împlinească neapărat.

În acest timp, timpul celor reprobaţi, Mă voi ocupa de toți aceştia de pretutindeni. Veți vedea acest lucru pe măsură ce se va întâmpla și nu este întotdeauna bine pentru voi să priviți cum trebuie să-i umilesc pentru a le atrage atenția, în timp ce le dau o ultimă șansă să aleagă binele în locul răului și să Mă aleagă pe Mine și căile Mele în locul căilor dușmanului. Realizați că, dacă ei continuă să aleagă căile dușmanului în loc să Mă urmeze pe Mine, îi voi da acum pe mâna păcatelor lor și îi veți vedea mâncând roadele acestora.

Fiți puternici și curajoși, copiii Mei, pentru că trebuie să fac aceste lucruri în acest timp pentru ca tot Cuvântul Meu să se împlinească."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2205610139580243/

Un comentariu: