vineri, 25 martie 2022

AŢI AJUNS LA PORȚILE VIEȚII NOI, CERUL ESTE NERĂBDĂTOR SĂ VĂ ÎMBRĂȚIȘEZE! - Carbonia, 20.03.2022, ora 12:33 p.m.

Dumnezeu Tatăl, Atotputernicul Yahwe, închide timpul.

Iată, totul este împlinit, ajutorul Meu este pentru copiii Mei.

Să se deschidă porțile iadului și toți demonii și zeii lor infernali să cadă în ele.

PĂMÂNTUL NOU să se deschidă cu dulcile sale miresme și frumuseți pentru toți copiii lui Dumnezeu! ... Caritate, iubire, fericire veșnică!

Iubitele Mele făpturi, ascultați astăzi strigătul Tatălui vostru din ceruri, El vă cheamă de urgență la convertire! Luminile acestei lumi sunt pe cale să se stingă, un frig de gheață va cuprinde sufletele fără Dumnezeu, ... ele vor muri pentru totdeauna.

Iată, dreptatea Mea vine către această omenire păcătoasă care, pentru a urma Minciuna, nu a vrut să se pocăiască,! Sfârșitul vostru va fi îngrozitor, oamenilor, nu înțelegeți că Eu, Dumnezeul vostru Creator, vă chem din iubire, pentru a vă da viața adevărată în bucuria imensă a iubirii?

EU SUNT TATĂL VOSTRU, OAMENILOR, EU SUNT CREATORUL VOSTRU!

... DE CE NU ACCEPTAȚI CHEMAREA MEA LA MÂNTUIRE?

... DE CE PERSISTAȚI ÎN MÂNDRIA VOASTRĂ DE A-MI ÎNTOARCE SPATELE?

Tot nu credeți!... Vă pierdeți tot mai mult în întuneric! Nu pot face nimic în privința celor care insistă să Mă renege: în liberul vostru arbitru, voi v-ați făcut alegerile, acum Eu le voi face pe ale Mele. MISERUM EST!

Deschid ușile Noii Ere, în timp ce aleșii Mei se pregătesc să intre, să se bucure de tot ceea ce este în minunile Cerului.

SĂ SUNE TROMPETELE! ... ISRAEL! ... POPORUL MEU! ... DESCHIDE-ȚI OCHII ȘI VEZI, ... SATURĂ-TE DE FRUMUSEȚEA MEA, ALERGAŢI ... DANSAŢI ȘI PSALMODIAŢI-L PE DUMNEZEUL VOSTRU, CEL CREDINCIOS!

HARUL LUI ESTE PESTE TINE, POPORUL MEU, TU CARE AI CREZUT ȘI AI ACCEPTAT LEGEA LUI, CARE AI UMBLAT DUPĂ CĂILE LUI, CARE ȚI-AI DAT VIAȚA PENTRU MÂNTUIREA FRAȚILOR TĂI.

Ați ajuns la porțile Vieții Noi, Cerul este nerăbdător să vă îmbrățișeze, ... toți Copiii Săi vor fi la Dreapta Lui.

Nunta este gata, Mielul va sărbători cu toţi ai Lui. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7118002584908483&set=a.242597375782406

Un comentariu: