sâmbătă, 19 martie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX LUNI, 14 MARTIE 2022 - Dacă ar fi înțeles

 "În acest timp, lumea va începe să se ridice împotriva poporului Meu și persecuția va crește dramatic. Motivul pentru care se va intensifica este acela că Îmi sporesc binecuvântările asupra copiilor Mei pentru a le arăta necredincioșilor din lume ce le lipsește și pentru a le spori curiozitatea și dorința de a Mă cunoaște. Persecuția va crește din nou, chiar mai dramatic, pe măsură ce vindecările și miracolele vor crește în Renașterea Mea finală, care va începe în curând.

Dacă necredincioșii din lume ar înțelege cât de mult vreau să-i binecuvântez și să-i protejez de ceea ce va urma, ar alerga la Mine. Eu le ofer mult mai mult decât lumea, şi totuși ei Mă resping în timp ce aleargă să se joace. Așa erau mulți dintre copiii Mei înainte de a Mă cunoaște.

Spuneți-le despre marea Mea iubire pentru ei, copiii Mei. Spuneţi-le că doresc foarte mult să-i binecuvântez. Spuneţi-le că lumea nu-i poate salva și că nu va face decât să-i urască în vremurile ce vor veni. Fără Mine, nu există nicio speranță de supraviețuire pentru o perioadă lungă de timp. Copiii Mei nu trebuie să se teamă de ceea ce va urma, pentru că Eu îi chem acasă la Mine, chiar şi acum. Nu doresc ca copiii Mei care umblă alături cu Mine să vadă răul care vine."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2212981538843103/

Un comentariu: