joi, 3 martie 2022

RĂSUNĂ TOBELE MORȚII, MULTE ORAȘE VOR FI ÎN CURÂND RASE DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI, OAMENII VOR CĂDEA SUB LOVITURILE TORȚIONARILOR, MOARTEA DOMNEȘTE PRETUTINDENI, DAR OMUL VREA SĂ RĂMÂNĂ ÎN ORBIREA LUI!

Dorim să ne reamintim acest mesaj de acum șase ani!

Carbonia, 06 februarie 2016 

Tobele morții răsună, multe orașe vor fi în curând rase de pe fața pământului, oamenii vor cădea sub loviturile torționarilor, moartea domnește pretutindeni, dar omul vrea să rămână în orbirea lui!

Iubita Mea fiică, iată-mă din nou la tine pentru a-ți dicta cuvântul Meu către lume!

SUVERANI AI TUTUROR NAȚIUNILOR, VĂ CER SĂ ADUCEȚI PACEA ÎN LUME, NU FIȚI NESĂBUIŢI.  DE TOT CEEA CE FACEȚI, ÎN RĂU, FRAȚILOR VOȘTRI, VEȚI AVEA ŞI VOI PARTE!

Puneți capăt războaielor, împărțiți bunurile voastre cu frații voștri în nevoie, respectați poruncile lui Dumnezeu, oamenilor! Îndreptați-vă pe calea mântuirii.

Vuietul este iminent, cerul va fi în curând acoperit de funingine, nu veți mai vedea la un centimetru distanță de nasul vostru. Păstraţi-vă inimile în puritate, oamenilor, pentru că adversarul va sfâșia în bucăți toate acele suflete care nu sunt protejate de Mine.

ACEST TIMP CARE VA VENI VA FI UNUL AL DISPERĂRII PENTRU CEI CARE NU AU LUAT ÎN SEAMĂ MESAJELE MELE, CELE PE CARE VI LE PROPOVĂDUIESC PROFEȚII MEI.

COPIII MEI, FIE CA ACEST APEL AL MEU SĂ FIE LUAT ÎN CONSIDERARE DE VOI.

Fiți atenți la semne, priviți în jurul vostru, distrugerile sunt peste tot. Tot ceea ce vă anunț prin profeții Mei este în fața ochilor voștri, dar voi nu vreți să recunoașteți că este adevărat; sunteți prea mândri și acest lucru vă va face să suferiți mult.

Adevărul își revendică copiii, îi cheamă din nou înapoi cu cuvinte de iubire, le cere să se convertească, să recunoască ca aparţinându-i. El îi cere omului o pocăință sinceră pentru păcatele sale, pentru ca prin iertare să găsească mântuirea.

RĂSUNĂ TOBELE MORȚII, MULTE ORAȘE VOR FI ÎN CURÂND RASE DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI, OAMENII VOR CĂDEA SUB LOVITURILE TORȚIONARILOR LOR, MOARTEA DOMNEȘTE PESTE TOT, DAR OMUL VREA SĂ RĂMÂNĂ ÎN ORBIREA LUI.

Atenție, copiii Mei, nu mai este timp, îngenuncheați în fața Crucii, prosternaţi-vă lui Isus Mântuitorul, cereți-i iertare cu inima căită, nu așteptați să fiți măturați de marea furtună.

Puneţi-vă în siguranţă, întoarceţi-vă la Mine.

Dumnezeu salvează.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7028172990558110&set=a.242597375782406

Un comentariu: