vineri, 11 martie 2022

ÎN CURÂND ÎL VEȚI ÎNTÂLNI PE DOMNUL ISUS CRISTOS! - Carbonia, 5 martie 2022, locuțiune ora 16:14

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Fie ca binecuvântarea Sfintei Treimi să se pogoare peste voi și peste această Colină.

Înainte, copiii mei, suntem în ultimele etape, în curând îl veți întâlni pe Domnul Isus Cristos, Îl veți întâlni și Îi veți cere harul de a vă îmbrățișa.

Timpul s-a încheiat acum, iubiții mei, când va părea că a venit pacea, iată că iadul se va dezlănțui asupra lumii.

Oh, copiii mei! Câtă suferință și disperare văd deja în inimile oamenilor, atunci când se vor pocăi și vor înțelege că au făcut totul greșit în viața lor, ... când își vor da seama că L-au jignit pe Domnul, ... că au căzut în sărăcia inimii, ... în mizeria lui satana.

O, COPII! VOI, CEI CARE CREDEȚI ÎN LUCRURILE LUMII, ... CARE CREDEȚI CĂ VIAȚA SE VA RELUA NORMAL, CALCULAȚI GREȘIT! Vă spun că vă înșelați, copiii mei! Vechile vremuri se sfârșesc, lumea nouă se deschide, dar numai pentru cei care au ascultat de poruncile lui Dumnezeu și au respectat Legile Divine.

Iubiții mei copii, din Inima mea curge sânge și din cea a Fiului meu Isus. Timpuri dureroase vor veni acum pe Pământ, NU VĂ PUTEȚI IMAGINA CÂTUȘI DE PUȚIN SUFERINȚA PRIN CARE VA TREBUI SĂ TREACĂ ACEASTĂ OMENIRE.

Dumnezeu a chemat și a rechemat, ... în marea Sa Milostivire a așteptat, ... a dat timp, dar dacă nu intervine acum, îi va pierde chiar și pe cei puțini care Îl urmează. Satana distruge totul și fură cât mai multe suflete posibil.

Copiii mei, sunt aici, în mijlocul vostru, pentru a vă da puterea de a merge înainte, fiți umili, umilința este o mare virtute, copiii mei, ... fiți caritabili și respectuoși față de aproapele vostru, față de frații voștri! ... Respect, copiii mei, respect!

NU VĂ DEPĂȘIȚI LIMITELE, FIȚI CU DISCERNĂMÂNT ÎN TOATE SITUAȚIILE. Chiar și astăzi, Eu sunt aici pentru a vă învăța să fiți umili, iubitori și caritabili. Nu judecați, stați la locul vostru, nimănui nu i s-a dat darul de a judeca, doar Dumnezeu este Judecător.

Vin printre voi pentru a fi cu voi și pentru a vă lua cu Mine, puri și imaculați în iubire. Prin Mine veți crește și veți fi un exemplu pentru întreaga lume, pentru această Omenire necredincioasă și perversă. În curând li se vor deschide ochii și vă vor înțelege pe voi care ați crezut, ... pe voi care ați fost batjocoriți, ... pe voi care ați fost pedepsiți de criticile acestei lumi, de acei bieți copii care au devenit orbi și surzi în mâinile lui satana.

Voi rămâne cu voi până la sfârșit, copiii mei; îmi voi uni mâinile cu ale voastre și vă voi conduce spre locurile înalte unde Isus așteaptă să vă îmbrățișeze.

Copiii mei, vă ascult inima, vă simt suferința, ... dar vă cer să vă abandonați complet voinței lui Dumnezeu! Nu reacționați la insulte, nu cedați tentațiilor lui satana, ci îmbrățișați Adevărul, Dumnezeu este cu voi, nu vă temeți de nimic, Dumnezeu vă iubește și va face totul pentru a vă lua cu El. Alegeți să fiți de partea lui Dumnezeu, îndepărtați-vă de lucrurile acestei lumi.

Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.

ÎNAINTE, COPIII MEI, FIE CA ARMA ROZARIULUI SĂ FIE MEREU ÎN MÂINILE VOASTRE, ...LUPTAȚI CU ACEASTĂ ARMĂ ÎMPOTRIVA ISPITELOR SATANEI.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7064632830245459&set=a.242597375782406

Un comentariu: