luni, 28 martie 2022

OAMENI PERVERȘI, V-AȚI HRĂNIT CU OTRAVA SATANEI! - Carbonia, 24.03.2022, ora 20:09 p.m.

Moartea pune stăpânire pe lume, această Omenire este sclava dușmanului Meu, i s-a predat cu trup și suflet.

Dumnezeu Tatăl își strigă răzbunarea! Se va face dreptate!

Oameni perverși, ipocriți, nu ați înțeles nimic, v-ați hrănit cu otrava lui Satana, nu mai gândiți cu mintea voastră, ascultați de ordinele lui Lucifer.

În ciuda evenimentelor care se întâmplă în fiecare zi în lume, voi vă agățați de lucrurile acestui pământ și nu vă gândiți să vă întoarceți la Mine, umblați ca niște orbi, ascultați cântecul regelui cel rău care vă înșeală și vă orbește. Sunteți complet dezbrăcați de Mine, nu puteți discerne, nu mai sunteți capabili să vă gestionați viața, sunteți legați de lanțurile celui care v-a smuls de la Mine.

Cerul se întristează privindu-vă, plânge Inima Dumnezeului vostru al Iubirii, a Creatorului vostru, ... nu aţi fost vigilenţi, nu v-ați protejat inima de pericolele dușmanului care vă orbește mereu cu luminile lui false.

SĂRMANĂ OMENIRE, UNDE AI PLECAT? LA CINE VEI STRIGA DUPĂ AJUTOR?

Nu voi putea asculta strigătul celor care nu-Mi aparțin, al celor care M-au renegat pentru a urma un alt dumnezeu, Eu sunt Cel ce sunt, nu veți avea nimic de la Mine: ... Nu vă cunosc!

Faceți sacrificii lui Baal, ... hrăniți-vă acum cu otrava lui veșnică! ... mergeți, mergeți cu cel pe care l-ați preferat, Mâinile Mele îi va ridica doar pe cei care au crezut în Mine și au urmat Vocea Mea, ... astăzi râdeți, mâine veți plânge, dar asta ați ales.

În Milostivirea Mea, intervin pentru a le da ajutor copiilor Mei și pentru a-i lua cu Mine, unde se vor bucura de harurile Mele pentru totdeauna, se vor desfăta la sânul Meu și vor sta la masa Mea.

A sosit ceasul ultimei provocări, Cerul poruncește caritate și iubire.

Întoarceți-vă la Tatăl vostru cel din ceruri, oamenilor, pocăiți-vă urgent, furtuna vine și nu se va opri, ... plânsul și scrâșnitul dinților ajung la această Omenire necredincioasă.

IUDA! ... FĂ TOT CE TREBUIE SĂ FACI ACUM! EU, DUMNEZEU ATOTPUTERNIC, ÎȚI VOI RĂSPUNDE! Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7140426755999399&set=a.242597375782406

Un comentariu: