luni, 7 martie 2022

OH, BISERICA MEA! PREOŢII MEI! ... DESCHIDEȚI OCHII! ... DESCHIDEȚI-VĂ INIMILE! - Carbonia, 02.03.2022, locuțiune la ora 16:19

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez, copiii mei, și vă pun pe toți în Inima mea neprihănită.

Eu vă voi învăța calea spre Rai, ... vă voi învăța lucrurile lui Dumnezeu, ... veți crește în iubire și veți fi în Iubire.

Iubiții mei copii, distrugerea avansează, omul este din ce în ce mai rău! Pământul se cutremură în fiecare colț al planetei, ...în curând veți vedea focul căzând din cer, ...veți vedea mările ridicându-se și coborând pe coaste cu o putere nemaiîntâlnită până acum, invadând orașele, înghițindu-le, ...târându-le cu ele.

AM AJUNS LA VEDEREA PROFEȚIILE DATE LA SALETTE ȘI FATIMA, astăzi vedeți tot ceea ce a fost anunțat în trecut. ... Mulți nu au crezut, și-au bătut joc de aceste profeții și s-au agățat din ce în ce mai mult de acest Pământ, au urmat un dumnezeu fals, au abandonat poruncile lui Dumnezeu, au preferat să aleagă calea cea mai ușoară de a trăi pe Pământ.

Dar am ajuns la sfârșit, am ajuns la un punct  fără întoarcere: ... dacă oamenii nu se hotărăsc să se întoarcă ACUM, la Dumnezeul lor Creator, preferând să urmeze căile diavolului, își vor pierde viața și nu o vor mai recupera niciodată.

OH, BISERICA MEA! PREOŢII MEI! ... DESCHIDEȚI OCHII! ... DESCHIDEȚI-VĂ INIMILE! ÎNTOARCEȚI-VĂ LA DUMNEZEUL VOSTRU CREATOR! ÎNTOARCEȚI-VĂ LA ADEVĂR, READUCEȚI ADEVĂRUL ÎN BISERICĂ, ... PROCLAMAȚI-L PE ISUS!

IUBIȚI COPII, UITAȚI DE LUCRURILE LUMII, VOI APARȚINEȚI CERULUI, AȚI FOST LUAȚI ÎN BRAȚELE LUI ISUS ȘI UNȘI SĂ FIȚI PREOȚII LUI, NU-I ÎNTOARCEȚI SPATELE, POCĂIȚI-VĂ ACUM, ...ÎNAINTE CA ÎNTUNERICUL SĂ COBOARE PE PĂMÂNT.

Inima lui Isus plânge lacrimi de sânge pentru trădarea voastră, ... i-aţi jurat fidelitate, iar apoi aţi îngenuncheat în fața dușmanului Său, l-aţi urmat pe dușmanul Său, aţi băut otrava lui, v-aţi străduit să aveţi tot mai mult în această lume infamă.

V-ați lăsat pradă desfrâului! ... V-ați amăgit singuri! Nu aţi luat calea cea bună, aţi greșit totul, ... dacă nu vă pocăiţi acum, dreptatea lui Dumnezeu va fi dură cu voi.

Mă uit la această lume, ... la această omenire care încă nu vrea să înțeleagă că totul s-a terminat, că nu mai există viitor pe acest Pământ! Copiii mei, nu are rost să puneți bani deoparte pentru voi înșivă, să puneți bani în bancă, ... totul va fi ars, se va pierde! În schimb, lucrați pentru Lucrările lui Dumnezeu, lucrați pentru Adevăr, copiii mei, faceți bine aproapelui vostru, faceți dreptate fraților voștri, faceți-le o condiție mai bună, ajutați-i pe frații voștri, pe copiii lui Dumnezeu!

Copiii mei, o, voi care puteți, voi care aveți mijloacele, întindeți mâinile acum, copiii mei! Cereți iertare pentru păcatele voastre, pentru ca Domnul să vadă în caritatea voastră, în reconsiderarea voastră, noua voastră alegere, aceea de a aparține în totalitate lui Dumnezeu și de a fi apoi înălțați de Dumnezeu.

Sunteți acum la sfârșitul acestei curse pământești, Cerul se manifestă în fața voastră, vă anunță încă prin profeții Săi că iadul care se va dezlănțui în curând pe Pământ! Nu veți mai putea să vă întoarceți decât dacă vă veți da în mâinile Mântuitorului vostru.

Străduiți-vă să faceți binele, faceți fapte bune, copiii mei, asta vă poruncește Cerul, fiți în slujba Dumnezeului vostru, iubiți-L din toată inima voastră, ascultați-L și urmați-L, respectați-i voința.

Vă iubesc, copiii mei, ca întotdeauna, îmi unesc mâinile cu ale voastre și, împreună cu voi, mă rog și Îl implor pe Isus pentru a anticipa revenirea Sa.

"Tată, ... în fața Ta mă prostern astăzi, îți cer ca acest lucru să se întâmple acum, în aceste ore deja cumplite! ... din ochii noștri curg lacrimi de sânge pentru ce trăiesc copiii Tăi, Doamne.

Te implor, Doamne, fă ca totul să se termine acum, chiar în acest ceas în care Îți cer ajutorul: ... trimite pe Fiul Tău Isus, ca această lume să fie reînnoită!

Să înceteze repede războiul și toată răutatea! ... Satana să fie aruncat în cele din urmă în măruntaiele pământului, de unde nu va mai scăpa niciodată.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7045246922184050&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu