luni, 28 martie 2022

UN MARE SEMN ÎN CERURI VA ÎNSOȚI ULTIMUL MEU ACT DE MILOSTIVIRE, 22 ianuarie 2022

 IISUS HRISTOS DOMNUL ȘI MÂNTUITORUL NOSTRU ELOHIM SPUNE:

"În mijlocul războiului, al haosului și al tulburărilor, unul ca şi Fiul Omului se va ridica în autoritate, sub un steag fals al păcii. Intențiile lui vor părea bune pentru întreaga omenire. El se va deghiza în lumină și iubire, cucerind inimile omenirii. Imaginea lui va fi slăvită și semnul lui va fi implementat la începutul domniei sale întunecate. Nu vă lăsați amăgiți de minciunile și înșelătoriile lui. Semnul lui de conveniență va fi necesar pentru cetățenia în împărăția sa, o împărăţie care se va prăbuși în curând, pe măsură ce întunericul va cădea, mistuind tot ceea ce nu este consacrat Inimii Mele Sfinte. Împărăția lui va fi distrusă și toată răutatea va fi mistuită.

Pământul suferă foarte mult pentru că se coboară în întuneric, unde va avea loc purificarea de orice nedreptate. Toată murdăria va fi curăţată de pe fața pământului, o purificare care trebuie să aibă loc înainte de Întoarcerea Mea. Revelaţia Cuvântului Meu se împlineşte. Treziți-vă din somn, pocăiți-vă și renunțați la răutatea acestei lumi care coboară în întuneric. Primiţi-Mă astăzi ca Domn și Mântuitor al vostru căci se apropie cu repeziciune ceasul judecății Mele. Inimile oamenilor vor ceda pentru că nu au dragostea lui Dumnezeu.

Întunericul de afară îi va mistui. UN MARE SEMN ÎN CERURI VA ÎNSOȚI ULTIMUL MEU ACT DE MILĂ. Evanghelia Mea va fi predicată și atunci va veni sfârșitul. Pregătiți-vă inimile pentru acea oră necunoscută a iminentei Mele reveniri. Așa vorbește Domnul.

https://www.facebook.com/photo?fbid=7143976822311059&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu