vineri, 4 martie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX MARȚI, 1 MARTIE 2022 - Jucându-vă cu veșnicia

"Lumea continuă ca înainte, ca și cum timpul nu s-ar apropia de sfârșit. Cei care nu cred în Mine și în Fiul Meu nu-și dau seama de timp. Ei nu-și dau seama că tot ceea ce văd și fac va dispărea în curând și se vor confrunta cu veșnicia lor.

Ei nu-și dau seama că, cu fiecare păcat pe care îl comit, se joacă cu veșnicia. I-ar înspăimânta dacă ar înțelege cu adevărat cât de aproape sunt de marginea veșniciei în care se află.

Copiii Mei, să știți că, chiar dacă sunteți mărturisitori, mulți nu vă vor crede. Mulți dintre voi nu cred deloc în Mine, deși unii au crezut cândva și au căzut. Dușmanul sufletelor voastre îi convinge că nu trebuie să se teamă, că mai este destul timp, când în realitate le rămâne foarte puțin timp.

Rugați-vă pentru ei, copii, pentru ca Eu să pot salva pe unii dintre voi, pentru ca ei să poată mărturisi altora, iar sufletele să fie salvate de la chinul veșnic. Rugați-vă ca să le deschid inimile și urechile cât mai este puțin timp pentru ca ei să se pocăiască.  Rugați-vă.

Rugați-vă și nu încetați să vă rugați pentru toți cei pierduți dintre voi, pentru ca Eu să pot salva cât mai multe suflete de la această soartă teribilă.

Când veți mărturisi despre Mine, spuneți-le că îi iubesc, deși mulți nu vor crede."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2203088499832407/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu