luni, 21 martie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX JOI, 17 MARTIE 2022 - A face ceea ce este corect

 "În timpul nelegiuirii care va veni în curând, oamenii vor deveni disperați și mulți vor renunța să mai facă ceea ce este drept pentru a supraviețui și ca expresie a mâniei lor. Eu doresc ca copiii Mei să continue să umble în neprihănire.

Copii, Eu nu vă pot binecuvânta dacă sunteți în păcat. Acest lucru nu se schimbă în acest timp al sfârșitului. Vi se va părea că întreaga lume a înnebunit și, într-adevăr, va fi într-un soi de nebunie, deoarece cei care au complotat împotriva voastră nu pot obține victoria totală, în timp ce Eu stric un plan după altul sau distrug recompensele pe care le căutau cu atâta zel.

Nu permiteți ca inimile voastre să intre în ură în acest timp, căci ura este a dușmanului Meu, nu a Mea. Ura va fi într-adevăr peste tot în jur, dar copiii Mei sunt chemați să fie faruri de lumină într-o lume întunecată. Cum veți fi voi lumină dacă inimile voastre sunt pline de întuneric?

În fiecare zi sunteți mai aproape de a fi chemați acasă, dar mult rău abundă înainte ca totul să fie împlinit în lume. Pe măsură ce umblați în lumină și dreptate, Eu vă voi proteja până când timpul vostru acolo se va termina.

Voi sunteți reprezentanții Mei pe pământ. Doresc ca voi să arătați ca Mine, să vorbiți ca Mine și să umblați ca Mine, pentru ca cei care nu cred să întrezărească imaginea Mea.

Nu vă temeți, copii, pentru că Eu sunt un Dumnezeu puternic și sunt foarte capabil să vă asigur tot ce aveți nevoie în acest timp. Și Eu sunt cu voi în toate zilele, chiar până la sfârșitul lumii".

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2215323871942203/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu