joi, 17 martie 2022

VENIREA MEA ESTE ANTICIPATĂ. NUMAI ÎN MINE SE REALIZEAZĂ MÂNTUIREA - Carbonia, 12.03.2022, ora 18:25 p.m.

Venirea Mea este anticipată, Tatăl a decretat intervenția Mea.

Copiii Mei, porțile Cetății Sfinte sunt deschise pentru toți cei care Mă iubesc. Veți renaște în Mine și veți fi oameni sfinți; hrana voastră va fi veșnică în Mine.

Văd această omenire căzând din ce în ce mai mult în mizeria Satanei, copiii Mei i s-au dăruit lui, l-au ales ca dumnezeu, au refuzat Viața în favoarea Morții.

Ah! ... ce osândă v-ați pregătit vouă înșivă, o, oameni!

Ah! ... ce durere va fi pentru voi!

Sărmani oameni, o, voi care ați crezut minciunile dușmanului și ați îngenuncheat în fața lui, veți pieri în iad.

Acum voi asigura salvarea pentru cei aleși de Mine, cei care s-au abandonat complet Mie, Singurul și Adevăratul Dumnezeu, singurul Creator! Acești copii nu vor trebui să sufere dezastrul care este pe cale să lovească această omenire perversă care nu vrea, în ciuda apelurilor Mele, să se întoarcă la Mine, ... nu pot face nimic pentru a-i salva, pentru că, prin voința lor liberă, M-au refuzat, ... Durerea Mea este infinită, Inima Mea geme pentru pierderea lor.

Justiția Mea este iminentă! O, oameni, credeți ce vă spun: EU SUNT DUMNEZEUL vostru, ÎN MINE ȘI DOAR ÎN MINE SE REALIZEAZĂ SALVAREA.

Participați la această Misiune salvatoare, întoarceți-vă la Mine acum, nu vă temeți să vă convertiţi, să reluați calea eliberării, EU SUNT!

Haideți, copiii Mei, voi care vreți să fiți salvați, nu vă ascundeți capul în nisip așa cum fac struții, ieșiți la lumină.

Apărați Sfântul Meu Nume: "Eu sunt Isus, Nazarineanul, Eu sunt Cel care și-a dat viața pentru răscumpărarea voastră!

ESTE NEVOIE URGENTĂ DE CONVERTIREA ACESTEI OMENIRI PENTRU CA TOTUL SĂ FIE OPRIT!

Ascultați, oamenilor, strigătul Meu este pentru mântuire! Eu vă iubesc, lăsați-vă salvați! Întoarceţi-vă la Mine, daţi-Mi bucuria de a vă avea din nou ai Mei. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7087762697932472&set=a.242597375782406

Un comentariu: