marți, 22 martie 2022

ESTE TIMPUL RĂPIRII! – Carbonia, 16.03.2022

Iată, Eu, Dumnezeu, vin să-Mi iau copiii ca să-i așez într-un loc sigur.

Pregătiți-vă inimile, copiii Mei, a sosit timpul vostru, acum veți vedea ceea ce ochii voștri nu au văzut niciodată. Sunt pe cale să-Mi cobor brațul, sunt pe cale să sparg avalanșa de rău care se abate asupra acestei Omeniri.

IUBIȚI COPII, EU, DUMNEZEU, IMPLOR ÎNTOARCEREA VOASTRĂ, întoarceți-vă la Dumnezeul vostru, arătați-vă oameni capabili de înțelegere, armata dușmanului avansează, veți cădea pradă răului; ... retrageți-vă în casele voastre.

ADEVĂR VĂ SPUN: A VENIT TIMPUL SĂ-MI ANUNȚ INTERVENȚIA, ... Voi surprinde dușmanul și voi pune ordine acolo unde nu mai este ordine.

LANCE ÎNFOCATĂ ESTE CUVÂNTUL MEU, SCRIS ÎN INIMILE FIILOR MEI, ei vor vorbi despre Mine, vor invoca Duhul Sfânt, vor striga Sfântul Meu Nume, vor îngenunchea în fața Mea.

Îl văd pe poporul Meu unit cu Mine, îi văd ochii privind spre Mine, nu au alte interese, îl așteaptă pe Dumnezeul lor Iubire ca să se întoarcă acasă.

LUMINILE ORAȘELOR SE VOR STINGE ÎN CURÂND, UN POTOP DE FOC VA LOVI LUMEA! Soarele se va stinge și luna nu-și va mai da lumina, stelele vor cădea de pe cer și sunetele bombardamentelor vor înceta! ... Dumnezeu își trimite mânia, spune STOPUL!

Anunțați lumea că timpul lucrurilor pământești se apropie de sfârșit, în timp ce un alt Pământ se va deschide pentru a fi locuit în pace și bucurie imensă.

NU MAI PĂCĂTUIȚI, O, OAMENI, ÎNTOARCEȚI-VĂ LA VIAȚĂ PENTRU A FI LUAȚI DE CEL CE ESTE VIAȚĂ.

Pocăiți-vă de păcatele voastre, cereți cu inimă căită iertarea lui Dumnezeu.

ULTIMA BĂTĂLIE SE APROPIE! Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7109617632413645&set=a.242597375782406

Un comentariu: