marți, 15 martie 2022

REPOSTARE: RUGAȚI-VĂ, COPIII MEI, RUGAȚI-VĂ CA TOTUL SĂ SE ÎMPLINEASCĂ REPEDE! SE VA ÎNTÂMPLA ÎN ACESTE ORE CARE SE APROPIE ACUM DE SFÂRȘIT, ÎNTREAGA LUME VA FI IMPLICATĂ ÎN ACEASTĂ CATASTROFĂ!

Concentraţi-vă acum asupra Mea, ascultaţi doar Vocea Mea, depărtaţi-vă urechile de cuvintele omului nelegiuit, acoperiţi-vă ochii la vederea lui şi nu vă mai uitaţi deloc la televizor!!!

Carbonia, 11.04.2018, ora 17:50 – 18:05

Inima Sfântă a lui Isus cu voi!

Iubirea Mea este infinită, întoarcerea Mea este în acest timp în care Mă așteptați.

Puneți Cuvântul Meu în voi și urmați-Mă conform voinței Mele. Iubiții mMi copii, în curând această lume se va sfârși în cea mai mare catastrofă din istorie!

Acest război este infernul, este dictat de Satana, adepții lui îl respectă și îi pun în practică voința. Lumea a căzut în cea mai mare mizerie, oamenii vor suferi atât de mult, au sosit momentele de groază, totul este împlinit, a sosit ora Revelației Mele. Faceți acte de milostivire!

Chemați-Mă Tată și implorați intervenția Mea în acest timp care se transformă acum în distrugere. Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă ca totul să se împlinească repede.

ÎN ACESTE ORE CARE SE APROPIE ACUM DE SFÂRȘIT, ÎNTREAGA LUME VA FI IMPLICATĂ ÎN ACEASTĂ CATASTROFĂ. Aștept cu nerăbdare momentul intervenției Mele, Tatăl Îmi va spune clipa!

...Când totul va părea pierdut, iată, Mă voi manifesta lumii în Sfânta Mea Milostivire. Pregătiți-vă inimile pentru a Mă primi, rămâneți în puritatea inimii voastre, nu renunțați la Adevăr, orice s-ar întâmpla rămâneți fermi în Adevăr, Dumnezeu nu va abandona pe niciunul dintre copiii Săi. Furtuna va veni pe neașteptate și astfel voi interveni pentru a opri haosul care va veni din partea omului nedrept.

Îmi voi adăposti copiii în Mine, apoi voi preda Pământul Satanei: ...să facă ce vor crede! Concentraţi-vă acum asupra Mea, ascultaţi doar Vocea Mea, ASTUPAŢI-VĂ URECHILE LA CUVINTELE OMULUI NELEGIUIT, ACOPERIŢI-VĂ OCHII LA VEDEREA LUI ȘI NU VĂ MAI UITAŢI DELOC LA TELEVIZOR.

Alegeţi să trăiţi în rugăciune permanentă, nu veţi pierde nimic din lucrurile acestei lumi, pentru că Dumnezeu, Tatăl vostru Creator, a pregătit totul pentru copiii Săi în lumea nouă, unde se vor bucura de Totul Său, în universul Său vor umbla și vor vedea Măreția Sa în frumusețile Sale infinite.

- Creația așteaptă să fie vizitată de copiii Dumnezeului cel Viu.

- Grăbiți pasul spre Cel care este!

- Hrăniți-vă cu Trupul și Sângele lui Isus!

- Manifestați-vă ca copii ai lui Dumnezeu și minunați-vă de atotputernicia Lui.

- În măreția Lui veți intra și veți fi așa cum v-a predestinat El pentru viața veșnică în El.

Acum, întoarceți-vă privirea spre cer și așteptați să vedeți cometa, cea care va marca începutul noului timp. Când tunetul puternic se va auzi în ceruri, iată, intervenția Mea este în acțiune, toți vor intra în starea lui Dumnezeu, toți vor fi așa cum poruncește Dumnezeu. Copiii Mei, o, voi care Mă urmați, nu vă uitați înapoi, îmbrăcați cea mai frumoasă haină și așteptați să Mă vedeți.

Mă voi manifesta celor aleși ai Mei, îi voi vizita pentru a-i face ai Mei, pentru ca ei să intre în Mine și să se bucure de Mine, îi voi adăposti de furtună și îi voi face veșnic ai Mei. Bucuroşi ieșiți la luptă, Maria este deja cu voi!

Ea se va manifesta în curând în Frumusețea Sa ca Femeia îmbrăcată în soare, își va îmbrățișa copiii în Sine și îi va aduce victorioși în lupta împotriva lui Satana. Astfel, Inima Neprihănită a Mariei va triumfa și, împreună cu ea, va triumfa Inima Sfântă a lui Isus și, în Unitate cu Duhul Sfânt, copiii iubirii vor fi luați în El.

Veniți cu bucurie la întâlnirea cu Mine; Eu sunt Cel care vă va dărui frumusețea eternă în bucuria imensă a iubirii infinite.

Vă voi surprinde în miez de noapte, vă voi reîmprospăta în Mine și veți fi plini de Mine; veți fi în noua Mea lume pentru a vă exercita misiunea eternă în Adevăr în Mine. EU SUNT!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7071198889588853&set=a.242597375782406

Un comentariu: