joi, 3 martie 2022

ÎN CASELE COPIILOR LUI DUMNEZEU NU VA LIPSI NIMIC, VA EXISTA HARUL LUI DUMNEZEU ÎN SFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE, ... IISUS ÎȘI VA HRĂNI COPIII – Carbonia, 26.02.2022 4:18 pm

SFÂNTA MARIA

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez.

... Să tremure toți oamenii de pe pământ! ... să tremure cei care L-au trădat pe Domnul Isus Hristos, cei care au dispărut în întuneric, care L-au jignit pe Dumnezeul lor Creator și lucrează împotriva Lui.

Copiii mei, sunteți pierduți, timpul s-a încheiat, în curând Domnul se va manifesta în măreția Sa, va separa caprele de oi, își va pune copiii în Inima Sa și îi va lua cu El.

Adio, bestii ale Satanei! Adio oameni necredincioși! O, voi, fiare feroce care v-ați aliat cu Satana, veți suferi veșnic, nu vă veți mai bucura niciodată de lucrurile acestei lumi.

Aţi ales, aţi distrus Pământul, v-ați ucis proprii frați, ... acum vă veţi primi răsplata în suferința eternă a Iadului.

FOCUL VA COBORÎ DIN CER, PĂMÂNTUL SE VA CUTREMURA, VEZUVIUL VA ERUPE, PAPA VA FI ÎNDEPĂRTAT DE LA ROMA! ... ACESTE SEMNE SUNT DEJA ÎN FAȚA OCHILOR VOȘTRI.

Ceea ce v-am prezis este pe cale să se manifeste, ... a sosit ceasul sfârșitului răului!

Luptați cu armele iubirii, aveți în mâini Sfântul Rozariu și rugați-vă neîncetat. Acesta este un timp de rugăciune și de convertire, un timp în care să vă cereți iertare pentru păcatele voastre, să vă prosternați în fața Domnului vostru Iisus Hristos, să îngenuncheați la picioarele Crucii Sale și să implorați mila Sa.

Sunt aici, printre voi, ca întotdeauna, copiii mei, pe această Colină Sacră, unde Cerul va coborî pentru a-și manifesta gloria.

Copiii mei, iubiţi pe Domnul vostru Isus Cristos, care a murit pe Cruce pentru a vă mântui; astăzi, să aveți iubirea pe care a avut-o El dându-Se pe Sine însuși pentru mântuirea fraților și surorilor Sale, ... să aveți aceeași iubire pentru aproapele vostru, dăruiți-vă pe cât puteți, în umanitatea voastră, pentru mântuirea lor.

Au venit vremuri grele, vremuri întunecate, va fi greu de găsit ceea ce omul a căutat mereu pe acest pământ, ... totul se va pierde! ÎN CASELE COPIILOR LUI DUMNEZEU NU VA LIPSI NIMIC, VA EXISTA HARUL LUI DUMNEZEU ÎN SFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE, ... IISUS ÎȘI VA HRĂNI COPIII.

Acum vă conduc în această rugăciune a Sfântului Rozariu și implor împreună cu voi revenirea grabnică a Fiului meu Isus. Îmi unesc mâinile cu ale voastre.

COPIII MEI, IUBIȚI ȘI ASCULTAȚI CEEA CE VĂ VOI CERE DE ACUM ÎNAINTE; NU FACEȚI NIMIC DE CAPUL VOSTRU; SUNTEM ÎN CONFLICT; TOTUL S-A TERMINAT.

Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh; vă îndemn să fiți puternici, umili și cinstiți cu voi înșivă și cu aproapele vostru.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7032791533429589&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu