marți, 29 martie 2022

NU EXISTĂ VIAȚĂ FĂRĂ VIAȚĂ, OMUL NU POATE AVEA NICIODATĂ VICTORIE ÎMPOTRIVA LUI DUMNEZEU! - Carbonia, 25.03.2022, ora 18:57 p.m.

Maria, Mama lui Isus și a Bisericii, jertfeşte totul pentru mântuirea omenirii. Participantă la ultima lucrare divină de mântuire, ea, ca și Co-Răscumpărătoare, proclamă slava Fiului său Iisus și, în misiunea ei, aduce înapoi la Tatăl turma pierdută.

Maria, Imaculată în concepția sa, este prezentată la Templu, unde trăiește în castitate și iubire. Cel Preaînalt locuiește mereu în inima ei, ea savurează deja victoria lui Dumnezeu!

Copiii mei, am ajuns la faza finală, cortina va cădea acum și tot ceea ce a fost va ajunge la împlinire.

Dumnezeu Tatăl Își cheamă copiii la Adevăr, este nevoie urgentă de pocăința acestei omeniri, este nevoie urgentă de convertirea ei.

Acum voi arăta lumii Puterea Mea de Dumnezeu Unic și Adevărat, mă voi manifesta ca Dumnezeu Creatorul, Atotputernicul, Atotştiutorul, Omniprezentul!

Înainte! o, voi care dați bătălia, înaintați cu arma mândriei voastre, ... totul este împlinit, capitolul este închis, nu mai rămâne decât să intervin Eu.

PREASFÂNTA MARIA, IMACULATA CONCEPȚIE, SE VA MANIFESTA ASTĂZI LUMII CA O LUPTĂTOARE, VA APĂRA BISERICA LUI IISUS, ÎȘI VA ARĂTA PUTEREA DE A LUA ÎNAPOI ÎN MÂINILE SALE GUVERNAREA BISERICII ȘI DE A O REDA FIULUI SĂU IISUS. EA VA REDA ONOAREA ȘI GLORIA PATRIARHATULUI CATOLIC, ... EA VA NAȘTE NOUA BISERICĂ CREDINCIOASĂ FIULUI EI, ISUS.

Iubiți copii, scopul acestui mesaj este de a vă face să înțelegeți că nu există viață fără VIAȚĂ, omul se poate întoarce în mii de feluri, DAR NU POATE NICIODATĂ AVEA VICTORIE ÎMPOTRIVA LUI DUMNEZEU!

Pregătiți-vă acum pentru bătălia finală, prețul va fi mare, dar Maria este cu voi, ... ajutorul promis! Ieșiți pe câmp, copiii Mei, bătălia se va da acum. Maria îi va umple de Duhul Sfânt pe urmașii ei credincioși, MICA Rămășiță, care va intra victorioasă pe noul Pământ.

Laudetur Jesus Christus!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7148067231902018&set=a.242597375782406

2 comentarii: