miercuri, 9 martie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, LUNI, 7 MARTIE 2022

 De ce vă faceți griji? Şi rugăciunea de război pentru a anula frica, îngrijorarea și anxietatea?

"Copiii Mei, de ce vă uitați la cer îngrijorându-vă? De ce îi permiteți vrăjmașului să vă facă să vă temeți? Voi știți că frica nu vine de la Mine. Eu doresc ca în locul fricii să existe mijlocire pentru cei pierduți din lumea voastră.

Dacă vă veți concentra în afara voastră și veți mijloci pentru sufletele pierdute, pentru ca Eu să le salvez, veți merge înainte fără teamă și Eu vă voi arăta o milă și mai mare.

Rugăciune de război pentru a anula atacurile de frică, îngrijorare și anxietate

Pentru a anula un atac al inamicului, puteți rosti această rugăciune CU GURA (nu o faceţi în tăcere, ci cu voce tare și cu multă îndrăzneală!):

În Numele puternic al lui Isus Hristos, Regele meu, anulez orice misiune și atac de Frică, Îngrijorare și Anxietate care au fost trimise împotriva mea. Le zdrobesc până la nimic sub picioarele mele chiar acum și arunc praful în focurile iadului. Eu înlănțuiesc toți demonii cu aceste atribuiţii și îi arunc în cea mai adâncă și întunecată groapă din iad și vă poruncesc vouă, demonilor, să RĂMÂNEȚI acolo și să așteptați judecata Dumnezeului Celui Preaînalt, în Numele lui Isus! Vă este interzis să vă mai întoarceți vreodată la mine pentru toată eternitatea! Plecați ACUM în Numele lui Isus!!!"

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2207779072696683/

Un comentariu: