miercuri, 16 martie 2022

EXTRASE DIN MESAJELE CARBONIEI (DIN 2002 PÂNĂ ÎN 2021) ÎN CARE ESTE EVIDENȚIATĂ VOCEA "RUSIEI" -partea a 2-a

16 aprilie 2014

... Vântul durerii suflă și va sufla și mai tare. Europa va suferi un mare cutremur, copiii Mei vor plânge pentru că nu M-au ascultat, pentru că nu au fost cu Mine în respectarea poruncilor Mele.

America va cădea! Ca un copil suferind fără mamă va fi! Răul ei a fost mare în ochii lui Dumnezeu, copiii Americii vor plânge!

Puterea ei se va prăbuşi, va fi înfrântă de dușman! Cea pe care o credea prietena ei, iată o va ucide pe cea care era dictatoarea lumii.

Rusia este deja în război pe tot Pământul.

Coreea o va însoți în această distrugere, iar China va fi prințesa alături de Rusia.

IATĂ RĂZBOIUL ANUNȚAT LA FATIMA!

Iată calvarul omului nedrept, al omului care nu a vrut să-și pună credința în Dumnezeul său Creator și a plecat în brațele morții.

V-aţi împotrivit Legilor Mele, v-ați hrănit cu otrava dușmanului, iată, acum veți secera ceea ce ați semănat.

Vor fi ani de suferință pentru copiii Satanei, dar copiii Iubirii vor rămâne nevătămați de orice lucrare rea.

Adversarul este gata să se așeze pe Tronul Meu, Biserica Mea va cădea din vina unşilor Mei, ei s-au dăruit lumii pentru puterea lucrurilor din această lume, s-au lepădat de Mine, M-au trădat, s-au întors împotriva Mea, Dumnezeul lor Creator.

Babilonul s-a sfârşit! Iată, Lumina va apărea acum și va inunda totul cu ea însăși.

Este sfârșitul unui timp al răului, este învierea pentru copiii Dumnezeului Iubirii.

PACE VOUĂ! Bucurați-vă în continuare de această ultimă pătimire! Dușmanul va sta departe de copiii Iubirii, iar dulcea primăvară îi va lua cu ea.

  Vă iubesc infinit și vă binecuvântez, Iisus 

3 IULIE 2014

Rusia își va impune candidatura ca premier mondial!

... ... Trăiți după Cuvântul Meu, o, oamenilor, și scrieți Cuvântul Meu, răspândiți adevărul Meu în lume.

Iubiților, Eu, Dumnezeul vostru iubitor, vin astăzi să vă dau din Mine însumi, acceptați-Mă în inima voastră și nu vă îndoiți niciodată de Cuvântul Meu. Credeți în Adevărul Meu și veți fi răsplătiți.

China se află în agitație! Națiunea Statelor Unite este în alertă!

Rusia își va impune candidatura ca premier mondial, iar China o va însoți!

Fiți vigilenți la situație, fiți vigilenți și nu vă desprindeți niciodată de rugăciune. Satana pângărește inimile oamenilor, vrea să distrugă creatura Mea, dar va avea o limită care este dictată de Cer. El nu va reuși să-i ia pe copiii lui Dumnezeu, pentru că Dumnezeu Tatăl va interveni cu avertismentul și omul va conștientiza situația sa spirituală și mulți se vor întoarce la Iubirea lui Dumnezeu.

8 octombrie 2015

... ... Bătălia este pe cale să atingă punctul culminant, otrava lui Satana a intrat în inimile multor copii ai Mei, ei s-au lăsat luați de el, mușcătura lui a fost fatală.

AMERICA își joacă greșit cărțile, iar prăbușirea ei este iminentă.

RUSIA își forţează ascensiunea, strânsoarea ei nu se va lăsa, setea ei este mare, imperiul ei va crește prin sângele copiilor mei.

Fiți vigilenți, vântul suflă puternic dinspre Est, tancurile de război invadează deja ținuturile, pentru cucerirea lor, multe vor fi cadavrele de pe câmpurile de luptă.

CHINA va invada lumea cu trupele sale, deviza sa fiind aceea de a deveni "marea Chină", singurul mare regat de pe Pământ.

Fiți atenți, copiii mei, rugați-vă Tatălui vostru care este în ceruri să intervină și să pună capăt acestui război fratricid, o abominație în ochii lui Dumnezeu!

Sărăcia și distrugerea vor traversa Pământul: foametea va fi mare pentru omenire!

Omul a nesocotit Legile Dumnezeului său iubitor, s-a îmbrăcat cu aur și tămâie, a vrut, în voinţa sa liberă și în marea sa mândrie, să uite de Dumnezeul său Creator, să urmeze lingușelile șarpelui blestemat, dar acum va fi plâns și scrâșnit din dinți.

În iubirea Mea infinită, am venit să-mi vizitez poporul Meu împreună cu Trimisul care se va manifesta în curând sub înfățișarea sfântă a lui Petru. El va declara Biserica ca fiind Sfânta Biserică a lui Dumnezeu, o va conduce de Sus și va lupta împotriva nelegiuirii; va face ca Biserica sa să strălucească în lumina Domnului său Dumnezeu. El va arăta lumii Puterea lui Dumnezeu, pentru ca oamenii să vadă și să creadă și să aibă o șansă de a se salva, întorcându-se la Iubirea lor de Dumnezeu, sărbătorind Iubirea de Dumnezeu! Lui Îi vor cere iertare cu o inimă sinceră!

Partea finală a istoriei, în bătălia dintre Bine și Rău, este aceasta: a sosit momentul în care Dumnezeul iubirii veșnice îl va distruge pe Satana, împingându-l înapoi în Iad. Satana va fi înlănțuit, iar aceste lanțuri vor fi pentru el Sfintele Mâini ale lui Dumnezeu, de care nu se va mai putea elibera niciodată.

... ... ...

Dumnezeu Tatăl și Fiul și Duhul Sfânt

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7073753836000025&set=a.242597375782406

Un comentariu: