luni, 28 martie 2022

"Lumea voastră se îndreaptă spre un cataclism de proporții uriașe. Mulți părinți își vor pierde copiii...ȚARA TA... VA PIERDE UN MARE OM DE STAT."

Veronica:

 - În conturul tuturor copacilor se află lumini albastre translucide care anunță întotdeauna venirea Maicii Domnului, ceea ce înseamnă că trebuie să vă pregătiţi.  Acum o lumină albă frumoasă se deschide în formă de cerc deasupra copacilor, pe cer.  Și direct în centrul luminii, o văd pe Fecioara Maria, pe Sfânta Fecioară Maria, care se apropie foarte repede.  Și chiar în spatele ei observ că a fost și o străfulgerare de roz, de lumini roz în jurul copacilor.  Și exact în spatele ei pot vedea că Iisus vine în față. Venea foarte repede.

Acum Fecioara Maria se deplasează spre dreapta.  Ea poartă o frumoasă rochie albă.  Iar lumina din jurul Maicii Domnului scoate în evidență intensitatea strălucirii veșmântului ei, astfel încât ea pare absolut strălucitoare.  Fecioara Maria poartă o haină albă lungă.  Și, de asemenea, haina ei, care îi ajunge de la cap până la picioare, este tot albă, iar marginea este aurită pe toată lungimea ei.

Doamna noastră are pe cap cea mai frumoasă coroană.  Este coroana ei de la Fatima.  Doamna noastră a purtat-o în mai multe ocazii.  Și este o coroană absolut minunată.

Doamna noastră are mâinile împreunate şi în jurul degetelor ei are frumosul Rozariu, Rozariul cu Tatăl Nostru de aur și Ave Maria albe.

Fecioara Maria își ridică privirea și arată acum cu mâna.  Oh, și Isus se prezintă.  De asemenea, este îmbrăcat într-o mantie foarte strălucitoare.  Acum este de culoare purpurie, dar lumina din jurul lui Iisus îl face să pară foarte translucid și strălucitor.

Iar părul lui Iisus se ondulează foarte ușor în jurul umerilor.  Trebuie să fie destul de vânt acolo sus în seara asta.  Acum Isus nu are nimic în picioare.  Nu poartă sandale.

Fecioara Maria poartă sandale de aur în picioare - pe o curea a sandalei, are mici trandafiri de aur la fiecare picior.

Acum, Maica Domnului ridică privirea și zâmbește către Iisus, iar El încuviinţează din cap.  Fecioara Maria privește acum în jurul ei și își ia frumosul Rozariu cu Crucifixul mare din aur, îl întinde și face semnul crucii: În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.  Ea îi binecuvântează pe oameni.

Apoi, Fecioara se uită la Isus, iar El întinde mâna și face semnul crucii: În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.

Isus arată spre cer, în dreapta noastră, în stânga Lui, și foarte sus pe cer se formează o minge cu o cruce deasupra, dar mingea este neagră.  Și sub ea - se formează flăcări.  Este foarte oribil - arată oribil.  Este înspăimântător faptul că acele flăcări ajung acum până la minge.

Fecioara arată spre mine, punându-și degetul arătător pe buze, ceea ce înseamnă că ascultă și repetă.

Doamna noastră:

- "Fiica Mea și copiii Mei, și fiica Mea, Veronica, ne grăbim să vă aducem aici în această seară, în starea voastră de boală, din cauza urgenței a ceea ce se va întâmpla în lumea voastră.

PENTRU A REȚINE FLĂCĂRILE.

"Nu există decât o singură cale de atac pentru a opri flăcările pe care le-ai văzut, fiica mea: și aceasta este o revărsare de penitență și rugăciune către Ceruri, și jertfă.  Lumea voastră se îndreaptă spre un cataclism de proporții uriașe.  Mulți părinți își vor pierde copiii și vor striga către Cer: "De ce, de ce trebuie să se întâmple asta în lumea noastră?".

"O, copiii Mei, de câte ori v-am rugat să țineți cont de cuvintele Mele de avertizare și avertisment.  Am încercat timp de nenumărați ani pământești să vă îndepărtez de acest cataclism; dar nu, atât de mulți au ales să ignore avertismentele Mele.  Aceste avertismente au venit din Ceruri, Tatăl Etern vede totul și știe tot ce s-a întâmplat  şi ce se va întâmpla.

"O, copiii Mei, vă așteaptă atât de multe în Ceruri și totuși atât de mulți nu vor vedea aceste perle."

"Copila mea, trebuie să te grăbești să faci cunoscute toate mesajele cât mai repede posibil."

"Țara voastră, fiică și copiii Mei, va pierde un mare om de stat.  Trebuie să vă rugați pentru toți liderii națiunilor din lume și să vă rugați pentru țara voastră, Statele Unite și Canada."

"Înțelege, copilul Meu, că există instrumente de distrugere create acum în mintea satanei, care se folosește de natura decăzută a omenirii pentru a-i oprima pe cei slabi și a-i folosi pentru a pregăti rachete pentru distrugere."

"O, copilul meu, îmi dau seama de starea ta de slăbiciune din această seară, dar trebuie să realizezi, copilul meu, că pentru marile haruri care ți-au fost date, se așteaptă mult de la tine și vei suferi mult, copilul meu, chiar și în viitor."

"Acum veți face trei fotografii, dar trebuie să fie ținute secrete.  Trebuie să te avertizez din nou, fiica mea, pentru că îmi dau seama că îți este greu să păstrezi un secret, dar nu trebuie să scoți niciun cuvânt despre aceste fotografii, fiica mea.  Avem încredere în tine.  (Pauză).

Veronica:

- Cerul devine roz în jurul tufișurilor și, foarte sus pe cer, există o deschidere care începe să fie de mărimea unei monede de 10 cenți - este singurul mod în care pot să o explic - și acum se deschide, și este o lumină strălucitoare care emană dintr-un punct central, ca un fel de punct central în centrul cercului.  Este circular.  Și acum se deschide și acoperă aproape tot cerul deasupra statuii Maicii Domnului.

Acum, prin centrul cercului vine Iisus, care este singur, nu o văd pe Fecioara Maria, și coboară.  Are pe El mantia de culoare burgundă(purpurie) și tunica pe care o purta mai înainte.  Dar nu cred că am menționat că haina Lui este de culoare crem.  Nu este albă ca a Maicii Domnului, ci este de culoare crem și aproape ca și cum - am mai văzut un material asemănător, dar este ca și cum - nu știu - nu-mi pot explica.

Ei bine, oricum - oh, acum Isus – apasă cu mâna - oh, acum își întinde mâna și face semnul crucii: În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.

Apoi Iisus se uită în dreapta și în stânga și zâmbește. Pare foarte mulțumit. Oh, zâmbește.

Isus vine înainte, EL plutește înainte. Se află chiar deasupra statuii Fecioarei Maria şi își pune degetul arătător pe buze.

LUMEA ÎN PERICOL DE DISTRUGERE GIGANTICĂ.

Iisus:

- "Copilul Meu, nu voi dezvolta sfaturile pe care Mama Mea ți le-a dat în această seară. Cu toate acestea, trebuie să repet acest lucru:  că țara voastră și Națiunile lumii se află în teribilă primejdie și în pericolul unei crize gigantice, teribile - o distrugere imensă asupra voastră și a întregii omeniri." 

"Spun asta în comparație cu mărimea.  Folosesc cuvântul "uriaș" dintr-un motiv: că alții care au auzit sfatul Meu și nu au ascultat, poate că nu au putut înțelege cuvintele Mele, de aceea spun că această conflagrație va fi ca un uriaș care umblă printre oameni."

"Mulți părinți vor plânge lacrimi de mare durere pentru pierderea copiilor lor.  V-am avertizat că vă apropiați cu pași repezi de un război de proporții gigantice, copiii Mei."

"Și vă avertizez din nou că, dacă nu se va face ispăşireTatălui Etern pentru toate păcatele omenirii, Noi nu vom.... Nu ne vom întoarce spatele - dar nu vom opri înaintarea unei țări asupra alteia și a unei națiuni asupra alteia, până când întreaga lume va fi implicată într-un mare război mondial."

"O, copiii Mei, v-au asurzit urechile, vi s-au împietrit inimile ca la niște oameni morți.  Sunteți ca niște trupuri, trupuri vii în suflete moarte.  O, copiii Mei, câte cuvinte trebuie să vă fie adresate de vizionari din nenumărate Națiuni ale lumii înainte ca voi să ascultați?".

UN OM DE STAT VA FI ÎNLĂTURAT.

"Repet ceea ce v-a spus Mama Mea: Un om de stat va fi îndepărtat dintre voi.  Și ce se va întâmpla atunci?"

"Fiica Mea, tu vei continua să grăbești trimiterea, răspândirea Mesajului în întreaga lume.  Nu slăbiți ritmul, căci timpul este foarte scurt."

"Lumea trebuie să se întoarcă acum la penitență, o mare penitență. Dar această penitență va depăși cu mult ceea ce am fi dorit pentru copiii noștri. De aceea, copilul Meu, ai fost chemat aici în această seară. Știu de starea ta de slăbiciune, dar era necesar să avertizezi lumea acum, când a mai rămas puțin timp."

"Copiii Mei, în Ceruri sunt frumuseți dincolo de cunoașterea umană. În Rai avem parte de cea mai mare fericire, mai mare decât orice așteptare ar putea concepe omul în mintea sa. Aveţi de gând să lăsaţi totul deoparte pentru câțiva ani pe pământ? Merită să lăsaţi restul deoparte?  Gândiți-vă, copiii Mei, înainte de a fi prea târziu." 

"Mulți dintre cei care vor auzi cuvintele Mele nu vor fi pregătiți. Eu zic că nu vor fi pregătiți!  Dacă nu vă protejați printr-o veghe constantă de rugăciune, nu veți fi pregătiți atunci când veți fi chemați pe neașteptate. Mulți vor fi îndepărtați de pe pământ foarte curând, iar mulți NU vor fi pregătiți."

"Fiica Mea și copiii Mei, nu puteți și nu vă voi împovăra mințile cu modul în care Cerul consideră necesar să permită lumii să continue."

"Înțelegeți, fiica Mea și copiii Mei, că nimeni, nimeni nu va cădea în iad decât din proprie voință. Vă asigur, de asemenea, că nimeni nu va merge în iad decât dacă nu va merge el însuși acolo și decât dacă nu a preferat plăcerile acestei lumi, pământul vostru, și nu a luat în calcul binecuvântările pe drumul spre Rai, ci a urmat toate plăcerile care duc la damnare în această lume, pământul vostru."

"Amintiți-vă, copiii Mei, că iubirea este cuvântul remarcabil care este folosit astăzi în lumea voastră, dar atât de puțini cunosc adevăratul sens al cuvântului iubire.  Atât de puțini au practicat adevăratul sens al iubirii, pentru că o mare parte dintre ei, copiii Mei, se bazează pe iubirea de ei înşişi."

A MAI RĂMAS FOARTE PUȚIN TIMP.

"Voi toți veți continua o veghe constantă de rugăciune: bob cu bob, Rozariu cu Rozariu, în întreaga lume, națiune cu națiune.  Și, cu cooperarea tuturor sufletelor bune, încă mai este timp - deși a mai rămas foarte puțin - mai este timp pentru a opri distrugerea."

"Fiica Mea și copiii Mei, pentru că vă iubim și pentru că Mama Mea vă iubește, nu dorim să vă vedem distruși. Nu dorim să vă vedem pierzând ocaziile de a intra în Rai. Raiul a fost făcut pentru toată omenirea, dar numai dacă urmează calea, calea cea simplă, calea cea strâmtă." 

"Doar atunci când vă implicați în plăcerile lumii și căutați comori care nu sunt de genul celor care vă vor duce în Rai, ci pe calea damnării, atunci veți şti că aţi pierdut calea."

"Veniți, copiii Mei, urmați-Mă, căci Eu vă iubesc, Tatăl Meu vă iubește și Eu sunt Dumnezeul vostru, în Tatăl, în Fiul și în Duhul Sfânt. Întotdeauna am fost, sunt și voi fi."

"Fiica Mea și copiii Mei, continuați acum cu veghea de rugăciune. Nu puteți ști ce importanţă aveți pentru mântuirea fraților și surorilor voastre."

Veronica:

- Acum Isus își ia mâna - se mută în partea stângă a copacilor și privește în jur - face semnul crucii: În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.

Acum - oh, Doamna noastră coboară!  O, Doamna noastră coboară din înaltul cerului.  Nu o văzusem; ea era mai mult mai sus, deasupra vârfului copacilor. Și poartă încă acea frumoasă coroană de aur de la Fatima. Fecioara Maria are mâinile împreunate, cu Rozariul împletit pe degete. Ea vine și stă la dreapta lui Iisus.  Și, oh, Isus îi oferă un zâmbet atât de cald și de frumos, iar Fecioara îl vede.

Fecioara Maria ia acum Rozariul, Rozariul cu haruri speciale, iar cu Crucifixul de aur face semnul Crucii:

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.

Iisus se duce în partea Sa stângă, care este partea noastră dreaptă, și este chiar deasupra statuii Fecioarei, își întinde mâna, - și Fecioara Maria acum cu El în același timp - nu am mai văzut-o pe Fecioara Maria făcând asta până acum - Ea își întinde Crucifixul, în timp ce Iisus își întinde mâinile, și amândoi își fac semnul Crucii, și sus deasupra capetelor lor cu degetele, de asemenea: În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh - ca și cum ar marca același loc aici.  Crucifixul pe care l-a folosit Fecioara Maria a lăsat o urmă pe cer, o cruce pe cer, chiar deasupra statuii Fecioarei Maria.

Apoi Isus se duce în partea noastră cea mai din dreapta, care este partea Sa stângă, Își întinde mâna și face semnul crucii: În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.

-Acestea fac parte din Mesajele date de Dumnezeu, de Domnul nostru Iisus Hristos și de Fecioara Maria, Ajutorul Mamelor.   

1 octombrie 1983 - În cinstea Sfintei Tereza a Pruncului Isus și a Sfintei Fețe.

https://www.facebook.com/adelaida.campos.5/posts/5299274180122926 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu